Sigara üreticileri, katillerden daha tehlikeli
Rusya Federal Halk Sağlığı Daire Başkanı Gennadi Onişçenko sigara üreticileri için açtı ağzını yumdu gözünü ve 'katiller' dedi.
Rusya Federal Halk Sağlığı Daire Başkanı Gennadi Onişçenko sigara üreticileri için açtı ağzını yumdu gözünü ve 'katiller' dedi.
'Türkiye'de 1970'li yıllarda hastalıklara bağlı ölümlerde dördüncü sırada yer alan kanserin, şimdi ikinci sıraya yükseldi. Böyle giderse korkarım ki birinci sıraya çıkacak”
Katil Bush 'Irak'ta yeşerdiğinde bütün bölgeye yayılacak demokrasi tohumlarını ekmek için bulunuyoruz' derken mecazi bir ifade kullanmıyordu. Nasıl mı?
“Bizler kendimizi deniz eşkiyaları olarak görmüyoruz. Bizler ülkemize ait sularda haksız ve illegal olarak avlanan ve denizlerimize atıklar atanları deniz eşkiyası olarak görüyoruz” www.timeturk.com The Independent Gazetesi yazarlarından Johann Hari'nin 'Korsanlar hakkında yalan söyleniyor' başlıklı makalesini yayınladı. Korsanların dünyaya kötülük mü yoksa iyilik mi yaptığına siz karar verin.
Bugün gelişmiş ülkelerde olan ama henüz hiçbir İslam ülkesinde olmayan, Abdulhamid döneminde varolduğu bilinen 'Hastane Gemileri'nin fotoğrafları ortaya çıktı.
Bugün bir haber okuduk. Haber “kimyasal madde kullanılmadan yetiştirilen meyvelerin alerji yapma riskinin diğerlerine göre fazla olabilir” gibi akıllara durgunluk verecek bir iddiayla servis edildi.
Ceviz yemek kanser olma riskini azalttığı tespit edildi. Özellikle kadınların ceviz yiyerek meme kanseri riskini azaltabileceklerini bildirdiler.
6'sı Türk, 4'ü yabancı 10 bilim adamı, 2 yıl süreyle Türkiye'deki et tüketimini araştırdı. Araştırma sonuçlarına göre Türkiye'de tüketilen etin yarısı kaçak.
Kan bağışında bulunan insanların kalp ve damar hastalıklarına yakalanma olasılığının kan bağışı yapmayan akranlarına göre çok az olduğu belirlendi.
Geçtiğimiz günlerde İtalya'dan Türkiye'ye gelen bir TIR'da bulunan domuz eti ve ürünlerinin yankısı devam ederken, yıllarca 'helal' etiketli domuz eti yedirildiği ortaya çıktı.
Zaman ve Yeni Şafak Gazeteleri bugünkü sayılarının arka kapağında şok bir reklâma yer verdi. İşte ayrıntılar:
Rusya'da her yıl 40 bin kişi alkol zehirlenmesinden hayatını kaybediyor. Rusya'da bir kadının sarhoşken emzirdiği için bebeğinin ölümüne yol açtığı iddia edildi.