Bu hapı yutanlar iktidarsızlaşırlar...
Yutar mısınız? Yutmazsınız tabii ki! Üstelik hasta hakları var ve bunun söylenmesi kanunen de gerekli. Ama söylenmiyor!
Yutar mısınız? Yutmazsınız tabii ki! Üstelik hasta hakları var ve bunun söylenmesi kanunen de gerekli. Ama söylenmiyor!
Selçuk Üniversitesi’nden Doç. Dr. Nuh Boyraz, bekleme süresi 14-15 gün olan ilaçlar verilen ürünlerin hasat edildiğini söyledi, 'Pazara gelen üründe pestisit (zirai ilaçlar) denetimi yok'' dedi.
Özellikle meme ve kolon kanserindeki artışları beslenme düzeni ve yaşam şekline bağlayan kanser uzmanları, “Amerikan mutfağı moda oldu! Böylelikle kanserlerimiz de batılı… Kendi mutfağımıza dönelim. Akdeniz mutfağı bizi kanserlerden korur” diyor.
Macaristan'dan ithal edildi diye gösterilerek deli dana riski taşıyan ülkelerden hayvan ithal edildiği iddia edildi.
Bağımsız doktorlar Prof. Ahmet Rasim Küçükusta, Prof. Ahmet Aydın, Prof. Canan Efendigil Karatay'dan 'Polemiğe son, halkın sağlığını korumaya devam' açıklaması...
Sık pirinç tüketen hamile kadınların vücudunda arsenik oranının arttığı tespit edildi. Araştırmayı yapan ABD’li bilim insanları, bu maddenin bebeğe ciddi zararlar verebileceğini belirtti.
Eski Ak Parti Riza Milletvekili ve eski Müsiad Başkanı Ali Bayramoğlu; 'Sayın Bakan buna gereken hassasiyeti göstermedi. Üstelik başbakana da yanlış enformasyon vererek bu büyük projenin hayata geçirilmesini engelledi....' dedi.
Crestor alanlar dikkat Dünyanın en çok kullanılan kolesterol ilaçlarından ’Crestor’un diyabete neden olduğu ortaya çıktı. Klinik Farmakoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Cankat Tulunay ise ilacın Türkiye prospektüsünde bu uyarının yer almadığını savundu
Şeker ve tatlandırıcılar tıpkı kokain, eroin maddeleri gibi beyinde kimyasal değişiklikler başlatıyor. Gün içinde sık sık şekerli gıdalara aşeriyorsanız siz de şeker bağımlısı olabilirsiniz
Kanada'da faaliyet gösteren hayvan haklarını koruma örgütü 'At Savunma Koalisyonu' (CFIA), Quebec kentindeki bir tesiste atlara yapılan işkencelerin gizli kamera görüntülerini yayınladı.
GDO’lu ürün ekim ve kullanımı yasak olduğu Macaristan’da gizli ekilmiş GDO’lu mısır tarlaları tespit edilerek imha edildiği ve GDO'lu tohum getiren şirketlere de el konulduğu öğrenildi.
Topraktan gelip, gene toprağa gidecek olan bizlerin, aradaki süreci alışveriş merkezlerinde tüketmesi ne derece anlamlı? Aynı ev içinde birbirimizle iletişim kuramazken, son model cep telefonlarına sahip olmamız yaşamı daha mı anlamlı kılıyor?